Loading...

 

Drømmer du om to streger på graviditetstesten?

Du har måske prøvet i lang tid uden resultat.

Eller du bliver gravid, men taber det altid på samme tidspunkt.

Du overvejer, om du skal starte på fertilitetsbehandling?

Det er dig, dette onlinekursus er lavet til.

 

 

 

 

Køb onlinekurset

 

Lidt om onlinekurset

Dette onlinekursus er, hvor du med zoneterapi og manuelle teknikker, viden om kroppen og mindfulness og meditation, kommer rundt omkring de forskellige udfordringer, der kan være i kroppen.

De zoneterapiteknikker der vises i kurserne er alle nogle, som jeg har udviklet på og forfinet, så det giver det bedste resultat. Derfor kan de godt være lidt anderledes end de teknikker, du kan google dig frem til.

Min måde at arbejde med zoneterapi på, er at hjælpe kroppens naturlige veje og processer i balance via zonerne på foden.

Det er vigtigt, at du ved, at det ikke helbreder noget, men blot skaber balance i din krop. Så kroppen kan skabe det, som er mest hensigtsmæssigt for den.

Kurset er bygget op sådan, at du og din partner giver hinanden behandling. Det er pædagogiske videoer med trin for trin - sådan gør du det.

Da det at blive forældre er et fælles projekt, er det vigtigt at I hjælper hinanden til at komme i balance. For det I også opbygger ved at hjælpe hinanden, er evnen til at støtte op og hjælpe hinanden, når den ene af jer går ud af balance.

Det bliver både til glæde og gavn for jer og jeres kommende baby. 

Dette onlinekursus er også for dig, der ønsker at være singlemor med doner. 

 

 

Køb kursus her

 

 

Dette onlinekursus er en del af abonnemneterne Klar Parat Gravid.