Loading...

 

 

Sidder du fast i den onde cirkel, hvor du stresser over, at du stresser over, at der kun kommer en streg på graviditetstesten? Du ved godt, at stress kan blokere for en graviditet, men du kan alligevel ikke få brudt mønstret.

 

 

Dette kursus er en (måske) anderledes tilgang til at få stoppet den onde cirkel af stress. Hvor du kommer ned i kroppen og ikke få givet dit hovedet magten til at lade dig blive stresset. Det handler om, hvordan du kan komme i balance på det energetiske plan.

Allerførst er der en introduktion til chakra. Der er udover det skrevne også en video, hvor jeg viser dig, hvor hvert chakrapunkt er placeret på foden. Og hvordan du kan balancere dette.

I det første trin gennemgås alle 7 chakra.

Under hvert chakra er der en lydfil. Du bliver guidet i at mærke efter, om der er ubalance i chakraet og på forskelligvis få punktet afbalanceret. Der er også en skriftlig gennemgang af hvert chakra, hvor der f.eks. er eksempler på hvilke organer, som sladrer, hvis der er ubalance i chakraet. Hvilke fysiske skavanker/udfordringer, der knytter sig til chakraet. Samt hvilke mentale og psykiske temaer, der nonverbalt kan fortælle, at der er ubalance i et bestemt chakra.

                                     

 

I andet trin får du en enkel og effektiv måde at berolige dit nervesystem. For selvom vi jo ikke længere lever som urfolket, så er vores krop oprindelig designet til et helt andet liv end det vi lever i dag. Med zoneterapi kan du skabe balance mellem amygdala og hippocampus. Og derved få du beroliget dit nervesystem.

 

                                                                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

Så er du til en mere spirituel tilgang til det at komme i balance og slippe for stressen over manglende graviditet? Eller har du prøvet diverse traditionelle teknikker og metoder til at få ro i kroppen, men graviditeten stadig udebliver. Og du gerne vil prøve noget andet for at kunne få drømmen om en graviditet opfyldt? Så er det dig, dette kursus er lavet til .

 

Dette kurset koster 600 kr.

(Som er det samme som en voksenbehandling på klinikken koster.)

 

 

Køb "Stress og fertilitet" her

 

 

Dette kursus er også tilgængeligt i abonnementerne Klar Parat Gravid.