Loading...

 

Knager det i dit parhold?

Frygter du, at I er ved at vokse fra hinanden?

Eller måske savner du at føle, at I er helt tætte på det følelsesmæssige plan.

 

 

Dette kursus er et uddrag er mit store onlinekursus Teorien bag balance. Og det er baseret på femelementteorien. Du behøver ikke at have et forhåndskendskab til teorien, da det bliver forklaret undervejs.

 

Er din partners ubevidste opgave at kontrolere dig? Eller er din ubevidste opgave at give energi og støtte til din partner?


Ifølge femelementteorien bliver vi født i et bestemt element. Dette element kaldes for vores barneenergi. Det kan sammenlignes med, at vi ifølge astrologien bliver født i et bestemt stjernetegn. Når vi er blevet voksne bliver vi primært påvirket af vores voksenenergi, også kaldet vores arketype.

Her i dette kursus lærer du at beregne din og din partners energi. Både jeres barne- og voksenenergi. Du bliver klog på, hvilken elementrejse I hver især skal ud på. Eller hvilken rejse I måske er eller har været på. Og på den måde kan I blive bevidst om, hvor i livet I støtter hinanden og hvor I (ubevidst) får modarbejdet hinanden.

Når I har kendskab til dette, bliver det nemmere for jer at finde den balance, hvor jeres parforhold trives og blomstrer.


Kropssprog afslører dine ubalancer i dine organer

Vidste du, at man på folks kropssprog faktisk kan se, om de er i balance eller ej? Vores adfærd er ikke så tilfældig, som du måske tror. Eksempelvis kan det, at en person sidder/står uroligt, fortælle dig, at vedkommende har ubalance i sit ildelement. Og hvorfor er det så med her, når det handler om mit parhold, tænker du måske. Det er det, da I ved at blive bevidst om jeres eget og modpartens kropssprog, vil kunne spotte, når I er på vej ud af balance. Og dette vil gøre jeres forhold stærkere.

 

Se på din partners måde at elske på.

Vil du lære at kunne se, hvilket budskab, der ligger bag?


Sexlivet er jo også en del af parforholdet. Derfor er der også et trin, hvor teorien bag, hvordan du får balance i dit sexliv, bliver gennemgået. Også her kan det komme til udtryk i jeres adfærd og lyster, hvis I ikke er i balance.

(Hvis du ønsker at lære, hvordan I skaber balance i jeres sexliv med zoneterapeutiske teknikker, så er der et andet onlinekursus, som har dette fokus, nemlig Har du fod på dit sexliv? )

Du kan de næste 28 dage opdage nye sider af dit parforhold. Så du ved om I holder livet ud eller om tiden er inde for en forandring

 

Kurset her er bygget op på den måde, at det varer i 28 dage. Når du har købt kurset, får du en mail, hvor du samtidig får adgang til kursets første trin. Herefter modtager du en ny mail med adgang til næste trin hver. 7.dag. I mailen er der blandt andet også beskrevet forskellige øvelser, som knytter sig til den teori, der er fokus på i det pågældende trin. 

Det, at komme i balance er ikke et quickfix, og derfor er det helt bevidst, at kurset er delt opsådan her. På denne måde kan I stille og roligt fokusere på et område af gangen. 

 

 

Kurset koster 375kr og kan købes herunder.

 

 

 

Dette kursus er også en del af abonnementet Klar Parat Gravid