Loading...

 

 

 

Dette kursus er den udvidet version af min babymassagebog, som du også får som e-bog i dette kursus.

Babymassage er dejligt at give og for dit barn dejligt at modtage 

Det, at din baby fra start af bliver rørt ved og nusset med, gør, at du nedsætter stressniveauet hos dit barn på den lange bane.

 

 

 

Køb kurset her

 

Hvordan er onlinekurset opbygget?

Kurset er meget visuelt og overskueligt.  

Selve kurset er opbygget med forskellige trin med hvert deres emne, så det er nemt for dig at finde den information og video, som du har brug for. 

Et par eksempler er fx. et trin med link til min e-bog "Lær at aflæse din barn med babymassage". I et andet trin finder du et link til en billedeoversigt (lynguide) over teknikkerne, som du kan downloade og udprinte. Så slipper du for at skulle bruge skærm med olie/creme på hænderne, da du kan have papiret liggende ved siden af dig, når du skaber en hyggestund med babymassge for dig og din baby.

Jeg har også samlet alle videoerne til teknikkerne fra bogen i et selvstændigt trin. 

Jeg har også valgt at tage nogle flere videoer med, hvor jeg ved, at flere mødre har haft stor glæde af at bruge teknikkerne, når de har kæmpet med at få amningen op at køre. Eller når deres nye guldklump ikke vil tage sutten. 

 

Pris: 600kr 

 

Jeg ved, at det kan føles ensomt, hvis du oplever, at din baby er den eneste, der har en reaktion på massagen. De andre babyer fra mødregruppen bliver blot rolige. Dette er faktisk helt almindeligt og hvorfor beskriver jeg også i kurset. Og så deler jeg selvfølgelig også tips til, hvordan du kan gøre det til en hyggestund, hvis nu det ikke er "bare lige".

 

Så dette får du med i dette onlinekursus:

  • Min babymassage e-bog:  "Lær at aflæse dit barn med babymassage" 
  • Videoer med alle babymassage teknikerne 
  • Lynguide til babymassage, som du kan downloade og hænge op 
  • Video: Når baby har refluks (ligger også på youtube)
  • Video: Når baby ikke vil tage sut (ligger også på youtube)
  • Video: Når baby ikke vil tage det ene bryst

 

 

Køb kursus