Loading...

 

 

Er du udfordret med dit bækken?

 

Enten fordi du har psykiske blokeringer?

 

Eller fordi du er gravid?

 

 

Ved at kombinere zoneterapi med meditationer, øvelser og viden om kroppen, kommer du hurtigere i balance.

(Dette kursus er et delvist uddrag af Hjælp til dig, der ønsker graviditet. Der er materiale, som der kun er med i dette kursus)

 

Jeg kan ikke give zoneterapi  

Det allerførste trin i dette kursus er en introduktion til det at give zoneterapi. Så du behøver ikke hverken at have en teoretisk viden eller praktisk erfaring for at få udbytte af dette kursus. Du vil blive guidet igennem alt det, som du har brug, for at kunne følge kurset. Så det kræver blot, at du lyst til og mod på at hjælpe din krop med at balancere dit bækken.

 

Jeg mister min graviditet

Er du en af dem, som mister graviditeten omkring uge 6-9?

I min klinik har jeg erfaret, at hvis din psoasmuskel er spændt, kan dette være den skjulte årsag til, at du mister din graviditet tidligt. Kroppen tjekker i denne periode, hvor fleksibelt dit bækken er. Sådan at den er sikker på, at der er plads til, at baby kan vokse inden i dig. Mine kunders tilbagemelding, hvor jeg har afspændt deres psoasmuskel, er, at det lykkes for ca. 70% at opnå og beholde deres graviditet længere end uge 9. inden for ca. 6 mdr efter, at deres psoasmuskel var afspændt.

I dette kursus viser jeg dig, hvordan du med zoneterapi, kan afspænde din psoasmuskel. Og derved opnår du også mere balance i dit bækken.

 

For det at have balance i sit bækken er ikke kun vigtigt, når vi snakker graviditet.

Psykiske udfordringer kan sættes sig, som fysiske smerter i dit bækken

Det er især, hvis du tumler med spørgsmål som ”Hvem er jeg? Hvor er min plads”, som sætter sig fysisk i dit bækken. Men også bekymringer om økonomi og om at kunne klare sig, kan komme til udtryk her.

Derfor er dette kursus også til dig, der ikke er ønsker en graviditet. I det sidste trin har jeg valgt at dele min holistiske tilgang til det at have bækkensmerter. Dels er der, hvordan du kan arbejde med dit rod og hara chakra, sådan at du kommer energetisk i balance.

Så er der henvisninger til musik/meditationer. Så her ligger du dig godt til rette, slapper af og imens du lytter, arbejder kroppen med at skabe mere balance i dit bækken.

Der er også en øvelse, som hjælper dig med at se sammenhængen mellem din kreativitet og din balance i dit bækken.  

 

Til dig, som er gravid…

… og som døjer med smerter i dit bækken og/eller. bækkenløsning.  Der er hjælp at hente i dette kursus. For jeg har lavet en video til dig, hvor jeg viser dig, hvordan du med zoneterapi, kan hjælpe dit bækken i balance. Og jo mere dit bækken er i balance, jo færre smerter vil det give dig.

 

 

Dette kursus er det uddrag af onlinekurset Hjælp til dig, der ønsker graviditet. ("Hjælp til dig, der ønsker graviditet" er tilgængeligt i abonnementerne Klar Parat Gravid)

 

Onlinekurset Bækkensmerter koster 375 kr.