Loading...

 

Hvorfor er det, at vi nogle gange vokser fra hinanden?

 

Og hvorfor er det, at vi pludselig ”klikker” med et menneske, som vi måske har kendt i mange år?   

 

Dette kursus er et uddrag af mit store onlinekursus Teorien bag balance (Femelementet)

Dette kursus er både til dig, som er nysgerrig på om det store onlinekursus er noget for dig. Og til dig, som gerne forstå dig selv og andre i en ny dimension. 

 

Enkelt for dig at lære

Kurset er delt op i forskellige trin. Dette gør det også nemmere for dig, hvis du senere vil finde en bestemt information igen, da trinene er emneopdelt.

I et af trinene bliver den helt grundlæggende teori for femelementet gennemgået. Så dette kursus kræver ikke, at du kender til femelementet på forhånd. 

Hvilken arketype er du?

 

Er du, som mand, virkelig først voksen som 40 årige? Og du, som kvinde, som 35 årige?

Når du kigger i et horoskop, så ser du under dit stjernetegn. Du kan være fx. tyr, vædder eller fisk, alt afhængig af din fødselsdato. Inden for femelemetet kan du være fx. metal, ild eller jord. Femelementet har ikke 12 stjernetegn, men 5 forskellige elementer, som du kan være. 

Bag hver elementtype gemmer der sig en personlighedstype, som kan fortælle dig rigtig meget om, hvem du er. Også hvordan har din opdragelse påvirket dig. Derudover fortæller din elementtype også, hvilke organer har du en svag energi i og hvor bliver du typisk syg. Det kan være hals, læber (eks. forkølelses sår), hjerte, tarme osv. Selv hvordan opfører du dig, når du er stresset, er påvirket af din elementtype.

Alt det er slet ikke tilfældigt. Der er en grund til al din adfærd og al din adfærd sladrer om, hvor i kroppen dine ubalancer sidder.

Med dette kursus bliver du klog på at spotte alt dette. Sådan at du efter kurset vil se dine venner og familie i et nyt og mere spændende lys.  

 

Din fødselsdato fortæller dig noget om din barneenergi. Dit fødselsår fortæller dig, hvilken voksenenergi du har når du er ca. 35 år (kvinde) eller ca. 40 år(mænd).
Hvordan det beregnes lærer du i dette trin. 

 

 

 

 

 

I et andet trin bliver du guidet igennem femelementets teori om, hvordan forskellige dele af vores liv kører i hver sin cyklus samtidig med, at det hele alligevel hænger sammen.  

 

Så er der også et trin, hvor der er beskrevet for hvert element, hvilken opdragelse som kan svække. Og hvilke udfordringer det kan give os, når vi er voksne.  

 

Som du kan se indeholder dette lille kursus meget information, selvom om det ”kun” er et lille kursus.

Kurset koster 375kr og kan købes lige herunder

 

 

 

Jeg har også lavet en plakat, som er min fortolkning af noget af al viden femelementet rummer. Nysgerrig? Så kan du se den lige her