Loading...

 

I disse COVID-19 tider, er det blevet vigtigere end nogensinde at styrke dit immunforsvar.

Dette er mit bidrag til at hjælpe dig og din familie med at styrke immunforsvaret på en blid og kærlig måde. 

Som zoneterapeut lever jeg af at sætte mine kunder i balance ved at bruge fodens zoner.

Bivirkningen ved at få regelmæssig zoneterapi er, at mine kunder ofte melder tilbage, at de er meget mindre syge og de føler, at deres immunforsvar er blevet stærkere.

Derfor deler jeg nu ud af mine teknikker og viden om, hvordan du via tryk på foden kan skabe balance i din krop.

Rent teknisk sker der det i kroppen, at du aktiverer et af kroppens mikrosystemer, når du trykker på foden. (Et mikrosystem fungerer som kroppens sladrehank og har den funktion at hjælpe kroppen tilbage til balance eller få dig til at ændre din adfærd, så du giver din krop det, som den har brug for. Om det er sund kost eller fred og ro eller god energi.)

Zoneterapi er en behandlingsform, der er mere end 4000 år gammel og kræver kun lidt olie (det kan være madolie eller mandelolie eller en fed creme) og så dine hænder.

 


I onlinekurset giver jeg dig 4 trin, der har hver sin vinkel på at skabe balance i din krop.

  • Et trin med intro til zoneterapi og information om, hvordan kroppen healer op forklaret ud fra healingskurven. 
  • Et trin med viden om, hvordan dine organer fortæller dig, om din krop er i balance eller ej. Blandt andet viser din adfærd noget om, hvilket organ, der er ude af balance. Det bliver du klog på i det trin.
  • Et trin giver dig viden om hvilken kost, der hjælper med at dæmpe slim og snot. Og hvilken kost, der hjælper med at dæmpe for meget varme i kroppen.
  • Et trin med Sådan styrker du dit immunforsvar med zoneterapi via gør-det-selv videoer.

 

 

Normalprisen på mine onlinekurser er 600 kr.

men...

Jeg har her i marts sat prisen på dette kursus ned til kun 139kr.

Så det er ikke prisen, der skal stå i vejen for, at du kan hjælpe din krop i balance igen. Eller sørge for at din krop bibeholder sin balance. 

 

Du kan også vælge at købe dig fattig i diverse produkter, der hjælpe dit immunforsvar eller du kan passivt vente på, at det bliver din tur til at have lavt immunforsvar.


Det er dit valg.    

 

Du behøver ikke at tro på zoneterapi for at få en effekt, men effekten kommer kun, hvis du bruger teknikkerne i kurset 1-4 gange om ugen i 2-6 uger.

 

Kom med ind i gruppen "Sådan styrker du dit immunforsvar med zoneterapi"  facebook se Q&A fra andre, få min respons og meget mere. 

Tryk her  Så kan du anmode om at blive medlem af gruppen.

 I gruppen (som i øvrigt er gratis at blive medlem af) lægger jeg en video med zoneterapiteknikker op hver 4. dag. 

Vil du have alle teknikkerne med det samme, kan du købe onlinekurset herunder.

 

Det siger andre om deres effekt af zoneterapi.

Jeg får zoneterapi regelmæssigt og har fået det de sidste 2 år. I den periode er mit immumforsvar blevet boostet så godt, at jeg ikke har haft en eneste sygedag. Samtidig har jeg heller ikke længere smerter i min krop. Så jeg kan varmt anbefale Dorte Vilhemsen og zoneterapi.  -  Gitte Jensen (diabetiker)

Jeg har taget det aktive valg at prioriotere at få jævnligt zoneterapi igennem en del år. Det har en stor betydning for, hvor meget jeg både fysisk og psykisk kan stå imod med. Især i denne virustid bliver det tydeligt, at mit immumforvar er det stærkeste her hjemme hos os. Manden får oftest alle de virus, som vores børnehavebarn får slæbt med hjem. Derimod går jeg oftest næsten fri, kun med milde symptomer. Derfor vil jeg varmt anbefale zoneterapi til at booste immumforsvaret med - Vicki  

 

 

 
Hvordan kan jeg give zoneterapi, når jeg skal holde 2 meters afstand til andre?

  • Zoneterapi kræver at du har hænderne på foden, men du kan spritte dine hænder af før og efter. 
  • Zoneterapi er også en måde at skabe nærhed og balance i en tid, der udfordre alle.
  • Er du  eller din familie smittet af influenza eller virus, kan du behandle med tynde gummihandsker på og mundbind. Dog det kan være svært at mærke ordentligt med fingrene, men det kan godt lade sig gøre at få et resultat alligevel

 

 

 

 

Ses vi på kurset ?