Loading...

 

Fylder sex meget i jeres forhold?

Undersøgelser viser, at hvis et parholdforholds sexliv er i balance, så fylder det kun 10 %. Derimod fylder sex op til 90%, hvis sexlivet er i ubalance, altså når det ikke fungerer for begge partnere.

 

 

Ved at hjælpe din egen og din partners krop i balance, kan der også komme i balance i jeres sexliv.

 

Jeg kan ikke give zoneterapi  

Det allerførste trin i dette kursus er en introduktion til det at give zoneterapi. Så du behøver ikke hverken at have en teoretisk viden eller praktisk erfaring for at få udbytte af dette kursus. Du vil blive guidet igennem alt det som du har brug, for at kunne følge kurset. Så det kræver blot, at du har et ønske om at få et sexliv i balance. At du er villig til at sætte tid af, sammen med din partner. Og have det sjovt med at komme i balance.  

Skal jeg igennem alle 9 trin?

Der kan være mange grunde til, at dit sexliv ikke er i balance. Derfor er kurset her opbygget som et leksikon. Det betyder, at hvis menstruationen er regelmæssig og der ikke er problemer med for tidlig sædafgang, så det ikke nødvendigt, at I gennemgår disse trin.

 

Bækken og kreativitet

Vidste du, at spændinger i dit bækken påvirker din kreativitet? Jeg har lavet en video til trinnet om underlivssmerter, om Soul Art med fødderne, hvor du kan få lov til at lege med din kreativitet.

Der er nemlig ikke kun zoneterapeutiske teknikker i dette kursus. For at det være i balance er mange ting. Min erfaring er, at ved at kombinere zoneterapi med viden om kroppen, meditationer og andre øvelser, så kommer du hurtigere i balance. 

 

Elsker du at give den gas på dansegulvet?

Vi lærer bedst på hver sin måde, så hvis du ikke er til at være kreativ, så sæt yndlingsnummeret på og dans løs på stuegulvet.

 

Hvad hed kønsorganerne i dit barndomshjem?

Har du det helt afslappet med din seksuelle lyst eller er du opdraget med, at det at have lyst til sex, er syndigt?

Det kan (ubevidst) påvirke os negativt, som voksne, hvordan tonen om sex var, da vi var børn og unge. Derfor er der et trin med et uddrag af Louise Hay om dette område.

  

  

Kurset består af 9 trin. Der er trin om uregelmæssig menstruation og underlivssmerter. Hvis den ene af jer døjer med hovedpine. Og også hvis ufrivillig erektion og impotens og ufrivillig sædafgang giver udfordringer.

Kurset koster 600kr.

 

Der er arbejdsark og pædagogiske videoer med gennemgang af de relevante zoneterapeutiske teknikker. Samt Viden om kroppen, lydfiler og meditationer.

 

Dette kursus er lavet I forbindelse med mine abonnementer Klar Parat Gravid. Derfor vil du nogle steder opleve, at der henvises til ønsket om en graviditet. Selvfølgelig kan sexlivet også være ude af balance, selvom at der ikke er et ønske om familieforøgelse. Er det tilfældet hos dig, så beder jeg dig om at se bort fra disse henvisninger.